Cereri de Rugaciune

“Nu va ingrijorati de nimic, ci in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu prin rugaciuni si cereri cu multumiri”, Filipeni 4:6.

Daca aveti cereri speciale de rugaciune va incurajam sa ni le aduceti la cunostinta pentru a le adauga la lista noastra zilnica de rugaciuni.

Domnul sa ne binecuvanteze!

119 Responses to Cereri de Rugaciune

 1. Domnica says:

  Va rog sa va rugati pentru refacerea casatoriei dintre mine si sotul meu Sebastian Alexander. Suntem separati si nu ne vorbim. Ma rog pentru o minune cereasca sa nu sfarsim in divort dar sa ne reimpacam. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Multumesc mult.

  • Claudiu Murtaza says:

   O sa aducem cererea ta de rugaciune inaintea Domnului atat individual cat si in intalnirile noastre speciale de rugaciune din timpul saptamanii.
   Multumim pentru increderea acordata.
   Domnul sa te binecuvanteze cu intelepciune si har!

 2. Claudiu Murtaza says:

  Dragii mei, sa va rugati in perioada urmatoare pentru doua surori minunate in Domnul care trec prin incercari cu privire la starea lor de sanatate: Sora Alfreda din Ovilla Texas si sora Marina din Cluj Napoca.
  Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne intareasca in lucrarea de mijlocire pe care o facem prin rugaciune unii pentru altii.

 3. VASILICA says:

  Cu inima sfasiata de durere , va implor sa ne ajutati in rugaciune pentru parintii mei Vasilica si Constantin oameni trecuti de 84 de ani, grav bolnavi, suferinzi, nestiutori dar care indura chinurile la care sunt supusi de o familie de tineri care locuieste deasupra apartamentulu lor.Trantesc obiecte grele de-ti sare inima din piept, haraie toata ziue, tropaie se bat fara nici cea mai mica unde de bun simt. Faptul ca li s-a tras atentia, fara reclamatii pe la politie , ii determina in nimicnicia lor sa le tulbure zi de zi linistea acestor batrani sfarsiti de boala si stresul in care stau din cauza lui NICOLAE SI GEORGETA cu familia lor.
  Va implor sa ne rugam pentru linistea batranilor terorizati de GEORGETA,NICOLAE cu familia lor)
  Dumnezeu sa va aiba in paza lui

  • Claudiu Murtaza says:

   O sa ne rugam ca Domnul sa aduca pace si liniste in vietile lor si deasemenea sa atinga inimile acelora care le provoaca aceste neplaceri.
   Domnul sa va binecuvanteze!

 4. Claudiu Murtaza says:

  Vreau sa va aduc la cunostinta cateva cereri speciale de rugaciune din adunarea noastra:

  Pentru Daniela – tarie si mangaiere din partea Domnului;
  Maria – putere in lupta cu boala si incredere in Domnul;
  Cosmin si Anca – ca Domnul sa le deschida inimile pentru a primi adevarul
  Evangheliei;

  Domnul sa ne binecuvanteze in rugaciunile noastre si voia Sa sa se implineasca.

 5. Ionica says:

  Pace,as dori sa va rugati pentru mine caci trec o perioada destul de grea ca Dumnezeu sa se indure de mine si familia mea ca
  El sa vindece trupul meu si al sotiei.
  Slava Domnului

  Va multumesc .

  • Claudiu Murtaza says:

   O sa aducem cererea ta inaintea lui D-zeu si nadajduim ca Domnul sa va mangaie si sa lucreze in trupurile voastre. Harul si pacea Sa sa fie peste voi!

  • Dumnezeu sa te ajute sa-i dai forta si putere sa lupte cu boala si sa o invinga.Ne rugam cu tine pentru sanatate si cele bune.

 6. Claudiu Murtaza says:

  Dragii Domnului vreau sa va aduc la cunostinta cateva cereri speciale de rugaciune din adunarea noastra pe care sunt incredintat ca le veti aduce la cunostinta Tatalui:

  Daniela – pentru o calatorie in siguranta si Domnul sa o vegheze cat timp este departe de noi;
  Anca – pentru crestere spirituala si binecuvantarea Domnului ca nou nascuta in Domnul;
  Cosmin – pentru putere si curaj in lupta cu ispita;
  John – pentru sanatate trupeasca;
  Olivia si Elena – pentru sanatate trupeasca si spirituala a sotilor lor;
  Ioana – pentru mama ei Maria care continua sa se lupte cu boala;

  Domnul sa ne binecuvanteze pe toti dupa harul si voia Sa!

 7. lucia says:

  As dori sa va rugati si pentru mine , pentru refacerea casatoriei.Doamne ajuta!

  • Ne rugam pentru tine draga Lucia , caci eu stiu ce inseamna sa cresti numai cu mama. Tata ne-a parasit cand eram eu mic ,iar mama s-a chinuit cu mine de una singura. Acum ma rog si eu pentru ea caci tare o mai “otravesc ” oameni rai.
   Domnul sa va reunesca din nou pe vecie.

 8. Student,indurerat,neputincios si infricosat, va rog sa ma ajutati in rugaciune pentru mama mea Gabriela, pentru sanatate si ajutor la locul de munca, singurul nostru mijloc de trai. Semnele sfinte ala Domnului pentru toti acei care o batjocoresc si ii fac atat rau mamei din invidie, ura, rautate inexplicabila: da-le ocupatie Doamne pentru a nu mai avea grija noastra si pentru a o lasa pe mama sa castige painea noastra cea de toate zilele pana la pensia ei de drept lui : Veluta, Alecsandra, Veronica, Vlad, Mioara, Gabriel, Viorel, Carmen, Camelia,stela si toti cei stiuti si nestiuti. Dumnezeu sa va binecuvanteze bunule Claudiu Muraza !!!

 9. Claudiu Murtaza says:

  In numele Domnul Isus Cristos o sa aducem cererile voastre inaintea Tatalui din ceruri incepand de maine la ora de studiu si rugaciune, cu speranta ca El va raspunde dupa voia Lui prin mangaiere si indurare fata de nevoile noastre al tuturor. Domnul sa ne dea har pentru a putea continua lupta cu credinta si nadejde in El!

 10. Claudiu Murtaza says:

  Pe masura ce Domnul va lucra si dupa voia Sa va raspunde la rugaciunile noastre o sa va fac cunoscute aceste lucruri. Am aceeasi rugamintea si catre toti cei care cer mijlocirea noastra in rugaciune, ca in momentul in care Domnul raspunde la rugaciunile noastre ale tuturor sa postati cateva cuvinte despre cum a lucrat Domnul,ca toti sa ne putem bucura alaturi de voi si deasemenea sa fim incurajati de aceste binecuvantari.
  Va multumesc!

 11. Claudiu Murtaza says:

  Domnul lucreaza.
  Cu ceva timp in urma va indemnam sa va alaturati noua in rugaciune pentru surorile noastre Alfreda din SUA si Marina din Cluj care treceau prin probleme serioase de sanatate. Va multumesc tuturor celor ce le-ati adus constant inaintea Domnului in rugaciune si va anunt cu mare bucurie ca Domnul a raspuns rugaciunilor noastre si amandoua sunt in prezent sanatoase si in slujba Domnului in adunarile din care fac parte. Domnul sa fie laudat pentru indurarea si binecuvantarile sale!

 12. Claudiu Murtaza says:

  Domnul lucreaza.

  Domnul s-a indurat din nou si a raspuns rugaciunilor noastre. Un nou suflet care a auzit Evanghelia lui Isus Cristos s-a supus Adevarului fiind botezata spre iertarea pacatelor.
  Domnul sa fie slavit si sa o binecuvanteze pe Anca in umblarea ei in viata cea noua cu Cristos.

  Deasemenea ii multumim Domnului pentru calatoria in siguranta a Danielei si continuam sa ne rugam pentru ea pe masura ce este departe de noi.

 13. VALENTINA says:

  SUNT VALENTINA, SI-I MULTUMESC LUI DUMNEZEU PT TOT AJUTORUL OFERIT, IL ROG SA-MI IERTE PACATELE SA MA FACA SA-L IUBESC TOT MAI MULT SI SA-MI DARUIASACA UN SOT BUN.
  FIE VOIA DOMNULUI, AMIN

 14. Manescu Teodora says:

  Va rog sa va rugati pentru sanatate fizica si spirituala in viata mea. Fie ca Dumnezeu sa ma ierte de orice pacat, sa ma ajute sa fiu o adevarat crestina, si sa duc mai departe evanghelia.
  Multumesc anticipat.

  • Claudiu Murtaza says:

   O sa adaugam numele tau pe lista noastra de rugaciune ce va fi facuta publica in aceasta duminica in adunare.
   Harul Domnului Isus sa te intareasca!

 15. Claudiu Murtaza says:

  Binecuvantarea rugaciunii nu poate fi exprimata in cuvinte. Este o inviorare pentru orice inima si hrana pentru suflet. De aceea Cuvantul ne indeamna sa ne rugam neincetat!
  Avem ca de fiecare data motive sa ii multumim Domnului pentru raspunsurile Sale minunate la rugaciuni:
  Ii multumim Tatalui din ceruri si continuam sa ne rugam pentru:

  Daniela – care a primit raspuns de la Domnul si care peste numai doua saptamani urmeaza sa isi inceapa viata de familie alaturi de Fred, cel care ii este frate in credinta, dar care din 14 Aprilie ii va fi si sot. Domnul sa ii binecuvanteze!

  Ciprian – care a primit harul Domnului Isus in viata lui, fiind botezat spre iertarea pacatelor sale in ziua de 18 Martie. Un nou suflet regasit si un nou copil al lui Dumnezeu pentru care se bucura oamenii pe pamant si ingerii din ceruri. Domnul sa fie laudat!

  Ioana si Daniela – a caror mama a trecut cu bine peste operatia dificila pe care a avut-o luna trecuta si care inaceasta perioada se recupereaza si se pregateste sa inceapa din nou tratamentul.

  John – care a trecut cu bine peste operatia la ochi, iar recuperarea evolueaza bine.

  Costica – care dupa o perioada dificila, a revenit in mijlocul adunarii in aceasta duminica.

  Ovidiu – care de luna trecuta s-a alaturat slujirii bisericii locale din Sibiu, predicand pentru prima data inaintea intregii adunari.

  Domnul sa fie slavit pentru dragostea Sa care intrece orice pricepere!

 16. rusu silviu says:

  Iubiti frati in Hristos,ca un crestin ortodox,as dori sa va marturisesc ca acest site mi-a schimbat viata si l-am primit pe Domnul Isus in Viata si Inima mea,ca Salavator Personal!!As dori sa va indemn sa va rugati alaturi de mine,Sfantului Domn Isus,ca sa ma binecuvinteze cu intelepciune sa biruiesc si sa absolvesc examenul de Licenta ce se apropie acuma in iunie 2012..Ma rog din Sulfet ca Domnul Isus sa imi asculte ruga,si sa ma umple cu Duh Sfant..dar am nevoie de cat mai multa rugaciune atat pentru licenta cat si putere si Sanatate de Dumnezeu asupra familiei mele,asupra parintilor mei..deoarece sufera de probnleme de sanatate..Doamne vindeca-i Tu Doamne!!Haideti sa ne rugam ca Domnul Isus sa ne daruiasca sanatate si Viata lunga in El..LAUDAT SA FIE DOMNUL!!Va multumesc.SILVIU Timisoara.

  • Claudiu Murtaza says:

   Fii binecuvantat Silviu pentru raspunsul pe care l-ai dat chemarii Domnului. Harul Sau sa fie peste tine si in toate sa fii calauzit de Duhul Sau cel Sfant.

 17. Nadea says:

  pacea Domnului frati si surori!am o foarte mare rugaminte!Va rog din toata inima sa va rugati pentru sanatatea mea!deja va fi un an de cind medicul mi-a pus diagnosul:distonie neurovegetativa,aceasta boala nu se trateaza cu pastile!numai Domnul ma poate vindeca!nu pot merge mult,aproape tot timpul stau in pat,nu pot merge mult,ametesc foarte tare si am slabiciuni 🙁 nu pot iesi nicaieri din casa ca sa nu cad jos!nici prin casa nu pot umbla mult timp!sunt tinara,am 24 de ani sunt casatorita,am copil de 4 ani si sunt insarcinata in luna a 3.Imi este foarte greu si fizic si spiritual,nu pot face nimic,zi dupa zi ametesc foarte tare si am slabiciuni!inteleg ca numai Domnul ma poate vindeca,numai El!sustinetima va rog in rugaciunile voastre!Va multumesc anticipat si Domnul sa va rasplateasca pentru rugaciunile voastre!Cu Domnul!

 18. Lupulescu says:

  Va rog in numele lui Isus sa va rugati pentru familia mea ,deoarece am 3 copiii si vreau ca Domnul sa-i aduca la manutuire,dintre care baietii(am 2 baieti si 1 fata) sunt plecati in lune si am mari probleme cu ei.As dori sa va rugati si pentru fetita mea care este in calasa a 3-a ca Domnul sa-i dea dorinta de a invata si de a asutla de noi si de Dumnezeu. Va multumesc pentru ceea ce faceti .Domnul sa va binecuvinteze aici pe pamant cat si sus in cer.

  • Ne-ar fi de ajutor sa stim numele vostru ca sa ne putem ruga Domnului intr-un mod mai personal pentru fiecare nevoie in parte. Dar oricum o sa fiti in rugaciunile noastre. Fiti binecuvantati!

 19. MIHAI SORIN says:

  Va rog sa va rugati pt. mine ca Dumnezeu sa imi pregateasca o stotie smerita si cu dragoste pt. El. O rugaciune are putere, dar simt ca am nevoie de sprijin in rugaciune.

  • O sotie buna este un dar si o binecuvantare de la Dumnezeu. Staruie in rugaciune cu multumiri catre Tatal ceresc, iar noi o sa te sustinem cu rugaciuni din toata inima. Fii binecuvantat!

 20. alex says:

  rugati-va si pt mine sa ma binecuvinteze Domnul cu un copilas.

 21. Romi says:

  Va rog sa va rugati pentru mine sa-mi dea Dumnezeu putere sa ma pot ruga cat mai mult si sa pot citi cat mai mult din Biblie. Sa va mai rugati pentru familia mea si pentru toate cunostintele mele, sa ne dea Dumnezeu sanatate, pace si liniste…

 22. - says:

  Va rog sa va rugati pt. mine deoarece sufar de depresie.Si sa imi mareasca Dumnezeu credinta.

 23. Vasile Roman says:

  Va rog sa va rugati pentru mine pentru a avea liniste sufleteasca. Sunt indragostit de o fata si ma gandesc tot timpul la ea, nu ma pot concentra la altceva… mi-e gandul numai la ea mereu. Sa va rugati pentru mine sa am liniste, pace si putere sa trec cu bine peste toate, deoarece stiu ca Dumnezeu ma iubeste si El va decide ce este mai bine pentru mine. Stiu ca El are destula putere. De aceea ma rog zi de zi si sper sa am in continuare puterea de a ma ruga. Rugati-va si voi pentru mine. Domnul sa va binecuvanteze.

  • “Daca Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi impotriva noastra?” Pe acest verset ne-am cladit relatia eu si sotia mea. Daca Domnul are ceva pregatit pentru tine atunci vei primi cu siguranta acel lucru. Continua sa te rogi si sa ii ceri Lui sa iti dea ceea ce ai nevoie in viata ta. Si nu uita ca nu intotdeauna ceea ce ne dorim este ceea ce avem nevoie. Fii binecuvantat!

 24. onutan monica says:

  draga biserica in numele d-lui cer sa va rugati pt.mine sami ajute bunul d.zeu sami gasesc de lucru .sant de un an de zile fara loc de munca.fiica noastra face 2 facultati ,ne aflam intro groaznica criza financiara,si as dori sa va rugati pt. mama si fratele meu ca d-l sa le dea harul intelepciuni si sai intoarca cu dragoste si blandete catre fam.mea.d-l sa va binecuvanteze.

  • Monica esti in rugaciunile noastre. Continua sa iti pui nadejdea in Domnul. Scriptura ne spune in cartea Psalimilor “Am fost tanar si am imbatranit, dar nu am vazut niciodata pe cel drept cersindu-si painea.” Fie ca binecuvantarea Lui sa vina peste tine si familia ta.

   • onutan monica says:

    ITI MULTUMESC IN NUMELE D-LUI D-LE CLAUDIU CA MA POMENITI IN RUGACIUNE,RUGATIVA CA D-L SA SEATINGA DE MINE SA MA VINDECE DE DEPRESIUNE,DORESC SA FAC LEGAMANTUL CU D-L DAR SANT TARE DEPARTE DE BISERICA DA D-L POATE TOTUL SA LUCREZE PT MINE SA FAC LEGAMANTUL CU EL CAT SE POATE DE REPEDE.ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL SCUMPUL MEU PRIETEN.

    • Daca putem sa te ajutam cu ceva in ceea ce priveste legamantul tau cu Domnul atunci iti stam la dispozitie. “Da”-ul pe care i-l spunem lui Dumnezeu este cel mai important din viata noastra. Ne rugam ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

 25. Catalin says:

  Sufar de serioase probleme de exprimare verbala, de memorie, de ameteli, am chist la cap si la sinusul maxilar drept, am nisip la rinichi si hipertensiune, am probleme cu aparatul reproducator. Va rog mult sa va rugati pentru mine, pentru ca mi-e foarte rau.

  • Draga Catalin,
   In astfel de momente nu ne ramane decat sa ne intoarcem privirea si inima catre Domnul, singurul care ne poate da mangaiere. Ne rugam si speram ca dragostea si pacea Domnului sa fie cu tine. In ceea ce ma priveste daca am invatat un lucru in mijlocul incercarilor este ca ceea ce la oameni este cu neputinta la Dumnezeu este posibil. Increde-te cu totul in EL si noi o sa ne alaturam tie in rugaciune.

 26. daniela says:

  pace , va rog sa va rugati pentru nora mea anrda ,trece printro incercare foarte grea ,a cazut in pacatul curviei ,si-a parasit familia ,va rog sprijinitima in rugaciune ,domnul sa se indure de ea si so scoata din pacat so intoarca langa familie ,si pentru fiul meu sa ii dea domnul putere ,duh de iertare si de pace ,domnul sa va binecuvinteze

  • Pacatul curviei este unul greu de depasit pentru oameni. Dar Domnul Isus ne spune ca ceea ce pare cu neputinta pentru noi este posibil pentru Dumnezeu. Ne rugam ca El sa lucreze pocainta in inima nurorii tale ca ea sa se intoarca in mijlocul familiei cu care El a binecuvantat-o.

 27. Emanuel says:

  Va rog mult sa ma purtati si pe mine in rugaciune. Sufar de numeroase boli: insuficienta cardiaca cu batai anormale de inima, insomnie, oboseala si agitatie/anxietate. Am si chist de retentie la nivelul sinusului maxilar drept, pietre/nisip la rinichi, infectie la rinichiul stang, deviatie de sept, dificultati de vorbire, probleme de memorie.

  Domnul sa va binecuvinteze !

 28. onutan monica says:

  SA FIE SLAVIT SI GLORIFICAT PT. BINECUVANTARILE SALE IN VECI DE VECIDRAGA BISERICA VA ROG IN NUMELE D-LUI SA MA SUSTINETI IN RUGACIUNE,PT.MANTUIREA SUFLETELOR FAM.MELE SI PT. MULTUMIRE LA D-L DZEU CA MA BINECUVANTAT CU O FATA MINUNATA,CU UN SOT BUN.DRAGII MEI VA ROG AM NEVOIE DE LA VOI SA MA SUSTINETI ,D-L ISUS SA FIE BINECUVANTAT!

 29. otylya says:

  Rugati-va pentru fica noastra Andreea care are o cadere psihica cunoscand un baiat nepotrivit pentru ea si sa mearga pe calea D-nului.
  Va multumesc

  • O sa ne rugam pentru voi otilia. Am adaugat cererea ta de rugaciune si in lista de rugaciune din biserica. Domnul sa va fie stanca, refuzgiu si ajutor.

 30. DRAGII MEI,AM O SORA CE LOCUIESTE IN PARIS,ACUM A VENIT LA MINE 2 SAPTAMANI IN VACANTA IN SPANIA.SANT BOTEZATI DIN 2005 .SOTUL EI A INCEPUT SA SE DEPARTEZE DE LA CREDINTA,CE ESTE MAI GRAV ESTE CA A INCEPUT SA BEA.DORESC IN NUMELE D-LUI SA FACETI RUGACIUNI IN BISERICA SI BUNUL DUMNEZEU SAL INTOARCA DE PE CALEA GRESITA PE CARE MERGE.D-L SAI DEA DUHUL INTELEPCIUNI.D-L SA VA BINECUVANTEZE!

 31. Claudiu says:

  Ma numesc Claudiu si sunt ortodox . Va rog frumos sa va rugati pentru mine ca sa fiu vindecat de deprimare si sa-mi dea Dumnezeu un loc de munca. Nu muncesc de aproximativ 5 ani. Va multumesc!

 32. NICULINA S. says:

  Va rog sa va rugati pt. mine, sufar de depresie, uneori nu pot sa stau sa ascult predici.

 33. cristina says:

  Va rog sa va rugati pt mantuirea parintelor ( Petru Nionila)si a socrilor (Ilie Valentina)mei,Domnul sa lucreze la inima si la mintea lor ,o minte noua ,un duh nou si statornic,un cuget nou si curat,Dumnezeu sa lucreze eliberare si vindecare in ceea ce’l priveste;multumesc si doresc ca Domnul sa ne faca biruitori!

 34. cristina says:

  Va rog in numele Domnului Isus s-a ma ajutati in rugaciune , de 2 luni eu si sotul ne-am intors la Domnul, am lasat tot ce era din lume (cintam pe la perteceri,fumatul bautura),si trecem printr-o perioada grea,multi prieteni ,neamuri chia si parintii ne inlatura.. Va rog sa va rugati pentru noi ca sa ramanem pe cale si sa nu cadem in ispita, Domnul sa ne mareasca credinta, sa ne dea putere pentru a trece cu bine prin orice incercare si sa ne fereasca de ispite.va multumesc

  • Domnul sa va binecuvanteze cu mult har si pace in umblarea minunata pe care ati inceput-o alaturi de El. Sunteti in rugaciunile sfintilor din adunarea noastra locala. “In lume veti avea necazuri, dar curaj, Eu am invins lumea!” Fiti binecuvantati!

 35. cristina says:

  Va rog frumos sa va rugati pentru mine ca sa slabesc .Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca.!!!!multumesc

 36. cristina says:

  Va rog din inima rugati impreuna cu biserica dumneavoastra pentru mama mea Nionila si tatal meu Petru au nevoie de ajutorul Domnului !!!! Sa se pocaiasca si sa inteleaga ca doar in Domnul isi pot regasi identitatea, valoarea si pretuirea.Si ca doar Domnul poata sa ii elibereze de depresie de frica si sa-i scoata de sub robiae celui rau sa le dea un post de munca ca sa poata sa se intretina pe ei si pe sora mea !!!!Mama 19 Ani in urma la nasterea sororii mele care este andicap,a avut o moarte clinica,a avut o experienta frumoasa ,insa atit sa impetrit din causa surorii mele ca nici nu mai vrea sa auda de Domnul.vreau ca Domnul sai uneasca ca sunt devortati de 13 ani ..,Varog mijlociti pt familia mea,Domnului doar El mai poate face ceva pt ea.Domnul sa va binecuvinteze

 37. Anonim says:

  As dori sa ma ajutati in rugaciune ca Dumnezeu sa departeze planul celui rau.
  Va multumesc in numele lui Isus

 38. nadea traciuc says:

  Pacea domnului!!!va rog din inima sa va rugati pentru vindecarea mea de citiva ani am distonie neurovegetativa!!!:-((((am ameteti,slabiciuni,greturi,am primit tratament de 2 ori dar numi trece:-(((( sunt disperata!!!:-(ma incred doar in Dumnezeu!!!!!!!va multumesc anticipat!!!!!dumnezeu sa va binecuvinteze!!!!!

  • Salutari in Domnul. Vreau sa iti spun ca de acolo din starea dureroasa in care te gasesti poti sa il cunosti pe Dumnezeu mai bine decat multi dintre noi. Credinta ta in Dumnezeu in circustantele dificile in care te gasesti in acest moment al vietii tale este un prilej de incurajare si bucurie pentru noi. Noi ne rugam Domnului pentru tine si te rugam sa faci si tu acelasi lucru pentru noi. Belsug de pace si har iti dorim!

 39. Roxana Radomir says:

  Va rog din suflet sa va rugati pentru sufletul si inima mea. Trec printr-o perioada foarte grea, trec printr-o despartire dintr-o relatie de 8 ani, care din pacate in loc sa se finalizeze cu casatorie si copilasi, se termina cu preacurvie si lipsa de respect fata de femeia care i-am fost fara greseala. Am nevoie de interventia lui Dumnezeu, in sufletul meu si al lui, am nevoie sa faca o minune. Numai Dumnezeu stie cat de mult il iubesc pe barbatul de langa mine, si cat de mult l-am respectat si nici macar cu gandul nu am pacatuit.Pe langa aceasta problema am descoperit de curand ca am si Hepatita B, si urmeaza sa fac un tratament foarte dur timp de un an, un tratament greu de rezistat fizic si psihic. Am nevoie de interventia lui Dumnezeu. Eu ma rog zilnic, insa am nevoie de multe rugaciuni. Dumnezeu este singurul meu ajutor . Multumesc .

  • Te salutam cu dragostea Domnului Roxana si avem nadejde ca Domnul te-a intarit sa treci cu bine prin incercarea care ti-a fost pusa inainte. Esti in continuare in rugaciunile noastre si gandurile noastre. Fii binecuvantata cu har si pace din belsug.

 40. Adrian says:

  Va rog din suflet sa va rugati pentru mine. Sunt bolnav de multi ani. D-zeu sa va rasplateasca!

 41. mihai says:

  Va rog frumos sa ma sprijiniti in rugaciune pt. ma simt foarte singur pt. ca am ramas singur la parinti. Mi-as dori sa-mi dea si mie Domnul o sotie, biserica din care fac parte este una foare mica de la tara si nu sunt decat frati in varsta si copii.

 42. Niculina says:

  Va rog sa va rugati pentru mine pentru eliberare de duhuri demonice si sa imi mareasca Dumnezeu credinta si dragostea pt. El. Va rog sa va rugati si pentru fiul meu Sorin, pentru ca sa ii dea dumnezeu o sotie dupa voia Lui cea sfanta.

 43. Lucian Verbiceanu says:

  Pacea Domnului Isus. Ma numesc Lucian si locuiesc in Sibiu impreuna cu Claudia, viitoarea mea sotie, pentru care va rog sa va rugati pentru ea ca Dumnezeu sa o cerceteze ca sa o aduca pe calea Lui pentru a se dedica intr-u totul Domnului si sa o elibereze de toate patimile si viciile lumesti. Va multumesc ca existati si fie, ca Dumnezeu sa va binecuvinteze cu harul Sau divin. Lucian Verbiceanu

 44. Sorin says:

  Am cerut pe prietena mea in casatorie si a acceptat, dar mama ei se opune opune zicand sa mai asteptam ca sa ne cunoastem mai bine. Fata este acum nehotarata si nu stie ce sa faca. Eu o iubesc atat de mult incat nu imi mai doresc sa mai stau fara ea, mai ales ca este din alt oras si vorbim doar la telefon, ne intalim odata la cateva luni si nu cred ca ne vom putea cunoaste mai bine chiar daca amanam casatoria.

 45. Daniela says:

  Pace! Am mare nevoie de sprijin în rugăciune. Vă rog pentru un frate în credință sa vă rugați care trece printr-o perioadă grea a vieții. Deși are doar 20 și ceva de ani este cardiac. Are probleme în familie destul de mari și acestea l-au dărâmat atât fizic, prin boală, cât și psihic, neavând pe nimeni alături, de câteva ori ajungând și în punctul de a dori să se sinucidă. Mă rog personal pentru el de multă vreme și îmi doresc nespus ca Domnul să se atingă de el și să îl vindece. Cred cu tărie ca El poate vindeca atât sufletul său rănit, cât și boala incurabilă de care suferă. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Domnul să vă binecuvânteze și să vă dea mai multă putere și râvnă în lucrarea pe care o faceți! Amin!

 46. P G says:

  Buna ziua va rog din suflet sa va rugati pentru Aliona si Gheorghe sunt bolnavi si sunt demodemonizati le merge rau

 47. Mihai says:

  Va rog sa ma sustineti in rugaciune. Anul trecut am primit prin harul Domnului o casa. Acum imi doresc ca Domnul sa se implice si sa imi pregateasca o sotie potrivita. Eu fac parte dintr-o biserica mica de la sat si la noi in biserica sunt doar frati in varsta si copii mai mici, iar singura mea nadejde este la Domnul.
  Multumesc.

  • Mihai esti in rugaciunile noastre. Pentru fiecare lucru Dumnezeu are un timp potrivit si El lucreaza intotdeauna spre binele celor care Il iubesc. Nadajduieste in El. Fii binecuvantat!

 48. As dori sa va rugati pentru fratele meu Cosmin care are viciul femeilor și jocul de noroc și pte cumnata mea Mirabela care este însărcinată, pt cumnatul meu Daniel care joaca la aparte și îs neglijează familia,pt sora mea care este divorțată cu doi copii și are datorie la banca nu știe un sa gestioneze aceste evenimente care sau abătut în familie ei,pt nepoțeii mei Andrea,Gabriel,Eric si nepotica care este pe drum ca Domnul sa locuiască în inimile lor pe veci,pt mama mea Elena săi aline Bunul Dumnezeu mâhnirea care o are în suflet și sa o binecuvanteze,pt tatăl meu Vasile care are multe vicii ca Domnul să-l elibereze,pt bunica mea Ana Domnul sa o binecuvanteze și săi dea o bătrânețe fericita,pt fostul meu soț ca Domnul sa lucreze în viata Lui și pt mine ca sa ma modeleze și sa ma prelucreze conform voinței Lui și să-mi dea puterea de a ma lasă prelucrata și modelata de mama Sa cea puternica și bratul Sau întins. AMIN.Mulțumesc și Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca insutit.AMIN.

 49. Nely Ardelean says:

  Vă rog în numele Domnului sa mă sprijiniți în rugăciune pentru mintuirea lui Gino și Beniamin, Dumnezeu sa îi aducă pe drumul cel bun și sa le arate dragostea sa , sa le dea pace ,bucurie , eliberare și trăire după voia lui
  Amin
  Mulțumesc, Dumnezeu sa va binecuvânteze

 50. Ioana gugu says:

  Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati pentru fiica mea Alexandra Oana ca Domnul sa i dea biruinta si sa reglementeze lucrurile la locul ei de munca si sa o ajute sa se mute intr un loc de munca dat de mana Domnului. Va multumesc si Domnul sa va binecuvanteze !

  • Locul de munca este o mare provocare pentru fiecare dintre noi. Ne rugam ca Alexandra sa primeasca binecuvantare acelei slujbe special pregatita de Domnul pentru ea.

 51. Maria says:

  Va rog din suflet sa va rugati pentru familia mea greu incercata! Domnul sa va binecuvinteze!

  • Esti in rugacunle noastre si nadajduim deasemenea ca Domnul Isus si Duhul Sfant vor mijloci pentru tine si familia ta inaintea Tatalui. Fii binecuvantata!

 52. Viorel says:

  Va rog mult sa va rugati pentru mine, sunt foarte bolnav, Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece.Multumesc.

  • Draga Viorel, ne rugam ca Domnul sa iti dea curaj si sa iti intareasca nadejdea si credinta in El in aceste vremuri de incercare pentru tine. Incredintarea noastra este ca El este alaturi de tine in fiecare clipa. Sper sa gasesti mangaiere si incurajare in cuvintele Psalmului 73:23-26. Fii binecuvantat!

 53. Marilena Fackerell says:

  Va rog din suflet sa va rugati pentru mine pentru vindecare, sunt o fosta sotie de pastor care am pastorit in Bucuresti si apoi cu sotul din Australia am fost misionari in India, USA si Filipine. Dupa Filipine am fost bolnava de un an si jumatate. Acum am o durere foarte mare de spate si sciatica si de picioare. Am doi copii inca de crescut mai mici si nu pot functiona bine asa. Domnul mi-a promis vindecare dar inca nu s-a intamplat, Sunt disperata sa scap de durere. Am avut 6 oameni care independent au spus ca Dumnezeu le-a aratat ca s-a facut vrajitorie impotriva noastra din Filipine pentru ca am inceput un canal de TV crestina acolo acum 2 ani. Domnul sa ma scape de asa ceva. Cand am fost in India, asta se intampla destul de des impotriva crestinilor slujitori de acolo. Cum ies din asta? Puteti sa-mi scrieti la marilenafackerell @ gmail.com.

 54. adriana says:

  va rog sa va rugati pentru sotul meu Cristian care sufera de depresie ,e posedat de ganduri rele, de sinucidere ,vede totul in negru ,(nu se poate opri din ganduri) si nu mai stiu ce sa facem ,cum sa-l ajut,(casnicia noastra atarna de un fir de ata), va rog am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra.Dumnezeu sa va Binecuvinteze si sa va rasplateasca.

 55. Svetlana says:

  Vă rog să vă rugaţi ca Domnul să-mi vindece inima (cardiomiopatie metabolică, bradecardie) şi pielea (vitiligo).

 56. george says:

  Doamne indeparteaza-i din viata mea pe toti cei ce vor sa ma indeparteze de Tine.

 57. Macai Sebastian says:

  Slavit sa fie Domnul fratilor! As vrea sa aducem in fata Domnului pe sora Livia din comuna Bratca , Bihor .. este plecata in Italia si din cauza problemelor de sanatate la plamani a ajuns in spital la reanimare in coma , doctori nu ii mai dau sperante dar stiu ca Doctorul Suprem poate sa o vindece !

 58. Rebeca Oltean says:

  In Numele Domnului Isus Cristos Fiul Lui Dumnezeu, sora mea biologica Georgeta Angelica, are nevoie de rugaciuni pentru alinare si vindecare, acum aflandu se in in Bucuresti internata, nu este intoarsa la Domnul, si are mare nevoie. Multumiri!

 59. Rebeca Oltean says:

  Am nevoie sa ma ajutati in rugaciune pentru fiica mea Antonia, care a fost inselata de satan, traieste departe in lume la o familie de pagani, si nu vrea sa l mai recunoasca pe Dumnezeu in viata ei, satan i a strecurat credinta in teoria evolutionista, si crede in fortele ei proprii, ori noi stim ca nimic nu poate fi facut fara voia Lui, Slavit sa-I fie Numele! Am crescut o cu credinta, am invatat o sa si spuna tatal nostru, atunci eram ortodoxa, insa in ultimii 2 ani m am intors la Domnul, dupa aceea fata mea s a indepartat din ce in ce mai mult de mine satan cucerea teren in viata ei, si acum a pus stapanire pe mintea ei. Rugati-va cu mine pentru trezirea ei, si pentru intoarcerea ei cu cainta si pocainta la Domnul nostru Isus, pentru ca nu vreau sa arda in iad! Pacea Domnului sa fie cu voi!

 60. iza says:

  va rog frumos sa va rugati pt mine am baut la 16 ani pastile si am innebunit nu mai judec limpede cel rau a pus stapanire pe mine impreuna cu duhurile lui rele si cu ganduri rele am dureri groaznice in cap

 61. Daniel says:

  Pace daca vreti sa va rugati pentru un loc de munca si starea mea cu Domnul personala ca Domnul sa ma vindece si sa ma binecuvinteze.Multumesc.

 62. galina says:

  as dori sa va rugati pentru sotul meu vasea sa se intoarca inapoi la familiea noastra

 63. Popescu says:

  Pace lui Isus sa patrunda în inima noastra!daca doriti sa va rugati pt mine ma numesc Daniel in varsta de 20 de ani am lupte ca tanar ma confrunt cu tot felul de ispite , si vreau ca Domnul sa se indure de mine si sa ma ajute .Mai mult decat atat asi dori sa va rugati si pt viitorul meu .Multumesc !si Domnul sa va binecuvinteze!
  Asi dori sa il slujesc pe Domnul sa îl urmez pe El;sa-mi construiesc o casa ;sa întemeiez o familie ;

 64. Maria says:

  Vă rog din suflet sa va rugați pt fetita mea Rebeka are 1 an și 10 luni și e bolnava cu plamanii are pneumonie interstițiala și suspecta de astm bronsic ca Domnul săi dea Vindecare eliberare de orice boala în numele Domnului Iisus Hristos

 65. Maria says:

  Vă rog să vă rugați pt mama mea și tatăl meu vitreg ca Domnul sa le dea pocainta sa pună un duh de rugaciune peste ei sa îndepărteze orice bola de la ei în n u mele Domnului Isus Hristos

 66. Maria says:

  Va rog sa va rugati ptr tatal fetei mele ca Sa ne ajute financiar sa ne iubeasca sa aduca banii in casa

 67. Cristina says:

  Va rog sa va rugati pentru Claudiu Edi are depresie,schizofrenie de trei ani sufera si nici nu vrea sa auda de medic sau spital va rog sa ne sustineti Cit mai mult

 68. Maria says:

  Va rog sa va rugati ptr mine ca Domnul sa ma vindece de nebunie dureri in cap sa ma aduca la realitate sa stiu ce fac ce vorbesc si ceea ce se intampla in jurul meu

 69. galina luca says:

  ma numesc galina va rog sa va rugati pentru sotul meu sa se intoarca inapoi la familia noastra

 70. Alina says:

  Dragi frati si surori va rog sa ma sprijinti in rugaciune pentru ca Domnul sa imi deschida o usa, sa ma binecuvinteze cu un loc de munca si pentru parintii mei care nu il cunosc pe Dumnezeu, Domnul sa aiba mila de ei si sa ii aduca pe calea mantuirii. De asemenea ca Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celui rau si sa dea la o parte impotrivirea lor .

 71. David says:

  Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Alex ca Domnul sa ii vindece sufletul si trupul . Sufera de mai multe boli sufletesti, depresie si duh frica.

 72. Diana says:

  Ați putea să pomeniți în rugaciunile d-voastră şi un prieten de’al meu drag cu un suflet minunat ce are leucemie? Eu mă rog dar nu ştiu câtă forță are puterea rugăciunii. A trecut prin multe în viață (ca fiecare dintre cei ce Il slujesc pe Domnul) şi….e prea mic pentru o suferință aşa mare. Numele lui este Dan. Vă mulțumesc din adâncul inimii pentru bunătatea şi sprijinul ce’l arătați celor în suferință…

 73. DANIEL says:

  Nevoia mea pt rugaciune este urmatoarea:Vreau sa rugati ca ,Domnul sa imi dea o sotie credincioasa !Si sa imi de-a putere si sanatate peste trupul meu ca sa imi constuiesc un camin.Multumesc!Domnul sa va binecuvinteze

 74. DANIEL says:

  Motiv de rugaciune 1 United Kingdom, Daniel Pace fratilor ! Am nevoie de rugaciune pentru vindecare o durere abdominala stanga si dreapta de ceva timp cred ca Domnul Isus se poate atinge de mine !
  2.Pentru casatorie si viitorul meu ca Domnul sa imi de- a putere sa implinesc Voia Lui in fiecare zi !In lupta cu pacatul sa traiesc o viata sfanta ,la locul de munca sa fiu o lumina pentru cei din jurul meu etc.

  • Domnul vietii vesnice sa reverse peste tine harul sau vindecator, sa te calauzeasca si sa te intareasca ca tot ce faci sa fie spre slava numelui Sau. Fii binecuvantat!

 75. Lița says:

  Dragi frați și surori, vă rog să-mi fiți alături în rugăciune pentru mine și pentru toată familia mea. Mi-am pierdut soțul în urmă cu o lună, sunt și eu foarte bolnavă, ar trebui să mă operez la cap și am nevoie de lucrarea Domnului în viața mea, să nu mai ajung prin spitale!
  Domnul să vă binecuvânteze!

 76. Cristina says:

  Cer in numele lui D-zeu sa va rugati pentru sotul Costel are patima bauturi si a fumatului vreau ca Dumnezeu sa lucreze la inima lui. Domnul sa va binecuvinteze 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code