Viziune

Centrul Educativ Crestin isi desfasoara programele si activitatile in colaborare cu Biserica Domnului Isus Cristos din Sibiu.

Biserica lui Cristos (Romani 16:16) este o adunare crestina autonoma care recunoaste ca singura autoritate in invatatura si practica, Biblia (2 Timotei 3:16). Biserica lui Cristos doreste sa duca mai departe invatatura si modul de viata al bisericii Noului Testament intemeiata prin autoritatea lui Isus Cristos si calauzirea Duhului Sfant in ziua Cincizecimii (Faptele Apostolilor 2:36-47).

Biserica lui Cristos se afla sub supravegherea unui grup de batrani, presbiteri, supraveghetori sau pastori, (Faptele Apostolilor 14:23, Tit 1:5-9, Faptele Apostolilor 20:28, Efeseni 4:11),  care sunt ajutati in latura administrativa de diaconi (1 Timotei 3:8-13) si in evanghelizare de invatatori si evanghelisti (1 Timotei 4:13-16, 2 Timotei 4:1-5).

Biserica lui Cristos invata ca o persoana va fi mantuita dupa ce:

 • Aude Evanghelia (Romani 10:17);
 • Crede ca Isus Cristos este Fiul lui Dumnezeu (Ioan 14:6; Evrei 11:6);
 • Se pocaieste (Luca 13:3);
 • Il marturiseste pe Isus Cristos ca Fiu al lui Dumnezeu (Matei 10:32, 33);
 • Este botezat spre iertarea pacatelor ( Faptele Apostolilor 2:38; 1 Petru 3:21);
 • Ramane credincios pana la moarte (Apocalipsa 2:10b).

Biserica lui Cristos savarseste botezul prin scufundarea in apa doar a persoanelor adulte ca simbol al mortii, ingroparii si invierii lui Isus Cristos (Romani 6:1-14). Consideram ca botezul nu este doar o simpla marturie pe baza careia o persoana este recunoscuta si adaugata ca membru intr-o biserica, ci este esential in planul de mantuire al omului (Faptele Apostolilor 2:38, Galateni 3:26-27, 1 Petru 3:21).

Serviciul de inchinare in Biserica lui Cristos este simplu si urmeaza exemplul Bisericii lui Cristos din Noul Testament.

 • Adunarea bisericii are loc in prima zi a saptamanii (Faptele Apostolilor 20:7);
 • Frangerea painii se face in fiecare prima zi a saptamanii (Faptele Ap. 20:7;  2:41, 42);
 • Cercetarea Scripturii (Faptele Apostolilor 2:42);
 • Rugaciunea (Faptele Apostolilor 2:42);
 • Strangerea de ajutoare (1 Corinteni 16:1,2);
 • Cantari, fara instrumente muzicale (Efeseni 5:19; Coloseni 3:16).

Harul si pacea Domnului Isus sa fie cu toti cei ce se inchina Lui in Duh si Adevar!

 

3 Responses to Viziune

 1. Serban Danut says:

  va salut cu harul si pacea Dl Isus. ma numesc Daniel. sunt crestin de 21 ani si frecventez biserica penticostala. cu ani in urma Tatal ceresc ma chemat sa-L slujesc ca evanghelist si misionar in Romania cu romanii, cu tatarii, cu turcii. între timp Dumnezeu ma chemat sa slujesc şi in Turcia ca misionar. Cum dusmanul nu doarme si vrea sa zadarmiceasca planul Stapanului. pentru asta acum sunt scos din uz un timp, in acest timp trebuie sa ma pocaiesc si sa zmeresc. Dumneze sa ma ajute. Va scriu aceste randuri pentru ca caut un grup de crestini care au cunoscut cu adevarat harul lui Dumnezeu. Daca vreti sa ne cunoastem puteti sa-mi lasa-ti un mesaj pe e-mail sau sa ma sunati la nr de telefon 0743222415. Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze sa fiti o adunare plina plina de puterea Duhului Sfant si sa traiti in dragoste si dragostea sa o vada toti

  • Salutari in Domnul Daniel. M-am bucurat sa pot sa te intalnesc si sa impartasim dragostea comuna in Cristos care ne leaga atat de frumos. Ma rog ca rugaciunile tale si ale noastre sa fi adus pace in inima ta si Duhul Domnului sa fi reaprins in tine dorinta de slujire in Imparatia Sa. Binecuvantarea harului divin sa te intareasca in fiecare zi.

 2. simbata de jos says:

  La mutii Ani Biseri lui Christos si membrilor sai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code