Despre Noi

Centrul Educativ Crestin a luat nastere ca urmare a dorintei unui grup de oameni care doresc sa fie simpli crestini ce fac cunoscuta Evanghelia lui Isus Cristos.                              

Dorim sa fim acea biserica care ii ajuta pe oameni nu sa isi schimbe religia ci sa isi transforme viata, prin jertfa lui Cristos si puterea Duhului Sfant.

Dorim sa fim acea biserica care impartaseste Evanghelia lui Isus Cristos cu fiecare persoana a carei inima a fost atinsa de Domnul.

Dorim sa fim locul unde cei care isi recunosc pacatul, slabiciunea si neputinta gasesc dragoste, acceptare, ajutor, speranta, iertare, incurajare si calauzire.

Dorim sa aducem oameni la maturitate spirituala prin studii biblice, ore de rugaciune si partasie, seminarii si scoli biblice.

Dorim ca fiecare credincios sa ajunga sa fie pregatit pentru a aduce roada in imparatia lui Dumnezeu, ajutandu-l sa isi descopere darurile si calitatile cu care Dumnezeu l-a inzestrat.

Daca si tu doresti aceste lucruri de la biserica cu care vrei sa te inchini Domnului atunci te asteptam cu dragoste sa lucram impreuna spre slava lui Dumnezeu.

 

                                                      Cu dragoste in Domnul,

                                                      Murtaza Claudiu,

                                                      Pastor, Biserica Domnului Isus Cristos, Sibiu

2 Responses to Despre Noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code